Det rigtige produkt til den rigtige pris

En opgaves pris beregnes typisk på baggrund af en ordpris, der kan variere ud fra parametre som sværhedsgrad, sprogkombination, omfang, deadline og format. Vi analyserer den enkelte opgave og afgiver altid konkrete tilbud, inden arbejdet påbegyndes.

Når du kontakter os inden for vores åbningstid, vil vi i langt de fleste tilfælde kunne sende dig et uforpligtende tilbud med fast pris og forslag til deadline inden for 30 minutter. Kontakt os på mail@chapter4translation.dk eller ved at klikke på grafikken med 30 minutter.

Chapter 4 Translation anvender moderne sprogteknologi, hvilket er med til at sikre kvaliteten og ensartetheden i oversættelserne. Derudover gør disse værktøjer os i stand til at tilbyde tilbagevendende kunder særligt fordelagtige priser ved gentagne opgaver, en såkaldt Trados-aftale. Med en sådan aftale varierer ordprisen, afhængigt af om vi tidligere har oversat lignende tekster for jer. Kort sagt: Jo mere vi har oversat for jer, desto billigere bliver det at få løst nye opgaver.

30-minutter